info@autoteknikviby.dk   23 35 47 14

Service & reparation

Grundigt serviceeftersyn og reparationer

Er det blevet tid til et serviceeftersyn? Hos Autoteknik Viby kontrollerer, reparerer, renser og vedligeholder vi alt ved din bil. Vi tjekker alt fra slanger og lygter til gearkasser og bremser, og uanset hvad der trænger til forbedring, klarer vi opgaven. Vi har en høj standard på alle former for reparationsarbejde, og vi går altid efter at yde den bedst mulige service efter din bils behov, uanset modellen og størrelsen. Du bevarer fabriksgarantien.

Læs mere om reparation af skader her.

Hos os er det dig, der er i centrum, så vi er altid klar til at rådgive dig og tage os godt af din bil. Når du afhenter bilen, har vores mekanikere sørget for, at den er rengjort og kontrolleret ved prøvekørsel. Du får naturligvis dokumentation for al arbejdet.

Biludlejning

Søger du en lejebil, tilbyder vi hos Autoteknik Viby også udlejning af personbiler og varevogne. Vores biler er altid godt vedligeholdt, så du kan føle dig tryg og godt tilpas, når du kører i dem.

Læs mere om biludlejning her.

Ring eller skriv til os

Kontakt os endelig, hvis der er det mindste, vi kan hjælpe dig med. Du kan ringe på telefon 23 35 47 14 eller sende en mail til info@autoteknikviby.dk. Vi er altid klar til at tage imod din henvendelse.